bbftcatmob - Bubble Football | Fútbol Burbuja | Bubble Soccer
 

On prefereixes reservar?

 
 
 • barcelona 1 160x160 - Bubble Football | Fútbol Burbuja | Bubble Soccer
 • girona 1 1 160x160 - Bubble Football | Fútbol Burbuja | Bubble Soccer
 • tarragona 1 1 160x160 - Bubble Football | Fútbol Burbuja | Bubble Soccer
 • tenerife 1 160x160 - Bubble Football | Fútbol Burbuja | Bubble Soccer

Bubble Football és l’activitat ideal per a…

 
 
0JUGADORS
0CAIGUDES
0GOLASSOS
0PARTITS
Encara no coneixes l'Archery Tag? És la nova activitat de moda!
 
 • És un esport per a totes les edats, si ho puc fer jo ho pot fer qualsevol. La pilota és el de menys! és més, la pilota sóc jo!
  Miriam MorenoReportera de TVE
 • El més divertit és caure! Jo em llenço sola!
  Yellow MellowYouTuber
 • He donat tantes voltes que m’he despertat i pensava que parlava en Italià.
  Roger RubioGuionista de 'Els Minoristes' (Catalunya Ràdio)
 

Què és el Bubble Football o Futbol Bombolla?

El Bubble Football també conegut com *Bubble Soccer i Futbol Bombolla, és una nova modalitat esportiva i d’oci dins del *futbol que pretén oferir a tots els afeccionats i amants del mateix esport viure una experiència única i diferent allunyada de la tradicional. De creació recent, és una alternativa per a totes aquelles persones que sense ser fanàtiques del futbol i en molts casos també “poc” hàbils, puguin jugar al futbol amb la seguretat que s’ho passaran bé.

És d’un estil desenfadat perquè tothom tingui cabuda en la pràctica del futbol bombolla, donant la possibilitat a aquells que tinguin un major interès per competir de realitzar-ho, d’igual manera a aquells que vulguin passar una bona jornada. A diferència del futbol històric, nascut en unes circumstàncies totalment diferents, el Bubble Football està destinat a tota aquesta gent que cada vegada té una gamma més àmplia de serveis i propostes per poder gaudir del seu temps lliure i ens hem volgut sumar a aquest llistat sent els pioners a Espanya i situant la nostra seu de Bubble Football a Barcelona i Tarragona. Encara que ens traslladem a tot arreu, per oferir-vos Bubble Football a domicili.

És un esport original, desestressant i divertit sense normes que et farà viure una experiència intensa com mai abans. En el Bubble Soccer s’afegeix un nou element que suposa un clar hàndicap per poder desenvolupar un partit amb normalitat, que són les Bubble, unes “bombolles’’ gegantes de plàstic amb les quals el jugador es cobreix el cos des del cap fins als genolls; la bubble se subjecta per mitjà d’uns arnesessos de seguretat a manera de motxilla, per la qual cosa es pot buscar el màxim contacte entre els jugadors amb la llibertat de poder xocar sent protegits per la bombolla i amb la seguretat de rebotar sense sofrir cap dany.

És una divertida forma de desconnexió per tots aquells que tinguin pensat gaudir d’una jornada tant outdoor com indoor amb *Bubble *Football a Barcelona i Tarragona.

El Futbol Bombolla és l’última alternativa coneguda dins de la gran gamma d’activitats d’oci, Team Building, activitats originals i divertides per a comiats de solters (Els nostres comiats mixts, són una experiència conjunta inoblidable), aniversari, festes infantils i jornades lúdic- esportives a Barcelona i Tarragona. Es poden realitzar per passar-ho en gran amb un grup d’amics de a partir de 8 jugadors i sense límit de participants.

El *BubbleFootball és conegut com a Futbol Bombolla dins del territori nacional, cosa que permet que la gent es faci una idea més clara de les peculiaritats que té l’esport en si. Per totes aquelles persones amants de col·leccionar experiències i que persegueixen gaudir de la pràctica de noves activitats i sensacions responent a la pregunta Què haig de fer abans de…? L’única cosa que cal fer és estar llest per passar-ho bé. Sens dubte el nostre esport de Futbol Bombolla és innovador i original de principi a fi, és el que es porta totes les paperetes per guanyar a l’hora de triar una activitat diferent. Quan sembla que el gol és una realitat pot arribar la teva sogra, millor amic, pare, cosí petit i derrocar-te…

I ara qui és el fort? Et preguntaràs en moltes ocasions. Les forces en molts casos en els partits de Futbol bombolla amb les bubbles s’igualen, i no és tan fàcil com sembla guanyar si et portes un “bombollàs” per sorpresa, aquí es demostra que més val manya que força i a veure qui aconsegueix marcar el gol.

Amb amics, en família, al costat de companys del treball en cohesions de Team Building , sempre hi ha un moment en el qual volem desconnectar i fer activitats dispars amb tots ells, ja sigui en vacances, en cap de setmana o un dia festiu. En tots aquestes ocasions el Bubble Football té cabuda i ens garanteix viure una experiència d’allò més entretinguda amb moltes d’anècdotes divertides i lluny de les obligacions i exigències del dia a dia.