empresa serv - Agències i empreses
 

Activitats per a agències i empreses

Ets una agència d’esdeveniments i vols aconseguir la màxima satisfacció dels teus clients i empreses que us contracten?

Bubble Football és ideal per a agències que busquin noves maneres de sorprendre, jornades de team building, inter-empresa, motivació de personal o simplement fer que visquin un dia diferent i increïble.

Actualment jugar al futbol amb bombolles està tenint molt èxit per ser utilitzat per les millors empreses del món, així com equips de treball que han trobat en aquesta activitat una excusa perfecta per aconseguir objectius en comú, lideratge i gestió.

Pot ser que sigueu una agència especialitzada en comiats de solter@, activitats lúdiques i/o esportives? Ens heu trobat! Oferim diversió, garantim els riures i les experiències inoblidables.

Les millors agències ja expliquen entre les seves activitats amb futbol bombolla!

agencias int - Agències i empreses
 

Ets una agència i tens un ampli ventall d’activitats per realitzar en els esdeveniments que ofereixes als clients que et contracten? Neix una nova possibilitat a Barcelona, Tarragona i Catalunya per a tots aquells clients que busquin alguna cosa nova, original i divertida i que a més pretenguin combinar esport i diversió en la mateixa mesura. Tot això és possible ara amb total seguretat en els teus esdeveniments. Si el teu target de client sol contractar-te per realitzar activitats com: dinàmiques de grup, team building, comiats de *solter@, aniversaris diferents, és clar que Bubble Football ve trepitjant fort i és el que et faltava per oferir , per la qual cosa és el moment de contactar-nos com a empresa especialitzada en esdeveniments de Bubble Football en tota Catalunya, Espanya i Andorra.

Us oferim contractar les curioses i divertides Bubbles, que sempre desperten curiositat; els teus clients quedaran sorpresos gratament amb aquesta activitat, gaudiran, ho passaran bé i experimentaran una manera diferent de practicar esport com mai abans se’ls hagués ocorregut. Estem convençuts que estaran tan satisfets amb l’experiència que us recomanaran a uns altres a l’hora de contractar activitats per a esdeveniments. No ho dubtis més i inclou a Bubble Football dins de les teves activitats d’oci, és fàcil i senzill, i a canvi reps la satisfacció de tenir als teus clients contents , amb la tranquil·litat que és activitat apta per a tots els públics i tan divertida com a segura.

Ets una empresa i creïs que la teva plantilla necessita un respir per revitalitzar l’aire del departament? Creus que han de reforçar llaços perquè el treball en equip sigui eficient i satisfactori? Vols celebrar l’aniversari de la teva empresa amb els teus empleats? O simplement els vols recompensar amb una activitat de grup divertida i diferent al que es fa dia a dia, ara pots reservar un dia amb Bubble Football a ciutats com Barcelona, Tarragona, Tenerife, Girona, Lleida, Mallorca, Ibiza, Zaragoza, Sevilla, Málaga, Madrid, Bilbao, Alicante, Murcia, CádizValencia i arreu d’Espanya i Andorra, per fer dinàmica de grup, alguna cosa que s’està valorant cada vegada més i està provat que augmenta la productivitat i l’eficiència dels treballadors. Amb les activitats de Bubble Soccer ho passaran molt bé, riuran i alliberaran tensions, ja que no deixa de ser un esport , i alhora hauran de treballar en equip per aconseguir marcar gol, encara que al final això sigui el de menys, ja que entre les caigudes, els xocs i el no parar de rodar gairebé s’oblida que cal ficar gol. Les picabaralles i disputes quedaran a un costat donant pas als riures, a la complicitat i a la companyonia, perquè no hi ha res com riure’s i passar-ho bé en grup.