ayunt serv - Ajuntaments i entitats socials
 

Activitats per a ajuntaments i entitats socials

Aconsegueix que les teves festes i esdeveniments de ciutat siguin memorables jugant al futbol amb bombolles.

Molts ajuntaments i associacions realitzen activitats solidàries, lúdic- esportives en festes i esdeveniments de pobles i ciutats, amb Bubble Football tant nens com a adults gaudiran d’una activitat diferent, sorprenent i molt divertida.

Podem organitzar jocs per a totes les edats amb les nostres bombolles, realitzar activitats a mesura, en diferents dies i emmotllar-nos a la perfecció a les jornades multi- esportives.

ayuntamientos int - Ajuntaments i entitats socials
 

Tots coneixem aquelles èpoques en les quals les campanyes es tornen interminables i molts partits són capaços de redactar programes amb la mateixa rapidesa que algunes de les carreres més veloces realitzades pels velocistes en els 100 m dels Jocs Olímpics, en moltes d’elles a més és probable que l’oci no sigui una de les temàtiques més importants així i tot estem convençuts que per a les accions de campanya, per a les festes que tinguin pensat realitzar tant locals, com a autonòmiques i si ens aventurem a nivell estatal, cobririen amb l’expectativa i una bona imatge per a tots els partidaris de les mateixes accions. És per això que quan s’apropen les diferents festes locals, provincials o nacionals, són moltes les possibilitats que es poden oferir als nostres conciutadans i atès que l’oferta a dia d’avui sembla escassejar en molts àmbits, des de Bubble Football pretenem ampliar el ventall de serveis per tots ells en les diferents celebracions o esdeveniments que vagin a tenir lloc pròximament i en les localitats properes a cadascuna de les possibles entitats.

Si ets una institució, tal vegada l’activitat ideal per a les properes celebracions sigui organitzar esdeveniments de Bubble Football en la qual tenen cabuda tots els grups d’Edat i permet donar un aire desenfadat a les circumstàncies que moltes vegades envolten a la població, lluny queden les festes del poble en la qual s’ajuntava tot el poble per menjar unit, ja que cada vegada és més evident que els joves prefereixen fer activitats amb grups de la seva mateixa edat i els majors es veuen relegats a un segon pla de vegades volent moltes unes altres no. Les èpoques canvien i és sap que si no es vol estancar a les localitats, s’han de organitzar activitats originals. Renovar-se de quina manera? Re- inventant les propostes que es fan, Com? Adaptant fins a les més mínimes accions a aquest públic potencial. Posar al costat del tren de la bruixa una pista per jugar a Fútbol Bombolla ? Després de pescar en la fira els ànecs de la sort?

Mira que dia és la propera festivitat a la teva regió i contacta’ns! Què has perdut fins ara? Juga a guanyar!

Quan totes les idees que has desenvolupat no aconsegueixen sortir de la teva zona de confort, Què pots perdre innovant? Descobrir fins a on arriben els teus límits. A divertir-se!