cumple serv - Aniversaris
 

Activitats per a aniversaris divertits

Vols organitzar aquest any un aniversari completament diferent al que es sol celebrar? Sorprèn als teus amics i se original amb la nova activitat esportiva futbol amb bombolles, conegut com Bubble Football!

Amb el pas dels anys cada vegada és més difícil sorprendre al teu grup d’amics, sigui el que sigui el motiu pel qual us ajunteu, ja siguin antics companys/es de classe, finals de temporada, quedades anuals entre amics, festes i aniversaris,… l’important és que tots s’ho passaran genial i recordaran per sempre aquest dia.

Faràs que les teves amistats gaudeixin d’un partit de futbol amb bombolles memorable, el nostre equip de dinamització us realitzarà jocs, partits i reptes per millorar l’experiència de Bubble Football.

Els riures estan garantits, una jornada inoblidable us espera!

cumple int - Aniversaris
 

Ha arribat l’activitat ideal per a ciutats com Barcelona, Tarragona, Tenerife, Girona perquè celebris el teu aniversari en gran! Ja no hi ha excuses i molts menys per la recentment estrenada edat, eh? Mai s’és massa major pel Bubble Football. Gens de talons o corbata, ja no cal anar a la perruqueria a posar-se macos per a l’esdeveniment, ara als aniversaris es va amb sabatilles i pantalons curts.

El nombre de convidats ja no serà un problema perquè podreu organitzar-vos per torns i jugar tots, absolutament tots. Els que estiguin esperant el seu torn ho estaran passant de por veient com la resta roda, xoca, cau i fa la croqueta, això sí, tot amb molt estil. I gens de cuinar a casa, muntar taules i acabar esgotat sent el perfecte amfitrió per després haver de muntar una expedició per netejar-ho tot i deixar-ho com si no hagués passat res, per això estem nosaltres, que si vols, a més de l’activitat amb les bombolles inflables, pots contractar un servei de catering excel·lent, anem, surt el dia rodó.

Tants anys esperant a donar amb una activitat que trenqués amb totes les que existeixen fins al moment per celebrar un aniversari perfecte en el qual tots els teus amics i familiars puguin gaudir per igual i ara solament hauràs d’explicar els dies any rere any per saber que el Futbol amb Bombolla és el que necessitaves, ja gens de posar-se trista per complir un any més. Però si és el millor! Celebrar-ho ficat dins d’una bombolla geganta i donar-ho tot.

En els nostres esdeveniments se celebren aniversaris per a totes les edats, tots tenen cabuda en els nostres jocs. És per a totes aquelles persones que estiguin preparades per afrontar un partit que necessitarà de molt, però que molt aguant: per respirar i riure sense parar, per caure i rodar, tot això mentre intentes arrabassar-li la pilota al contrari per poder arribar a la porteria i ficar gol Una àrdua tasca!

T’assegurem rialles en cada empenta, en cada gir i en cada intent de donar a la pilota emulant als teus estels futbolers, però el que no podem prometre és que a algun li doni un atac de riure i per això us fiquin gol, aquí es demostrarà qui té major capacitat per aguantar el riure.

No val fer travetes, sobretot perquè et pot sortir malament i caure tu, mai oblidis que vas dins d’una bombolla…