camping serv - Càmpings i hotels
 

Activitats per a càmpings i hotels

Sorprèn als teus hostes vivint un partit memorable!

Tenim la solució perfecta per al teu Càmping, Hotel o centre de vacances, amb Bubble Football els teus hostes gaudiran d’una experiència diferent, el teu equip d’activitats tindrà la possibilitat de seguir sorprenent als teus clients i aconseguir moments de diversió increïbles.

Als centres de vacances els clients busquen viure experiències noves, a més si estan relacionades amb l’esport i poden alliberar adrenalina moltíssim millor, per això està tenint tant èxit en Hotels i Càmpings.

Vols que el teu centre de vacances sigui recordat sempre?

camping int - Càmpings i hotels
 

Quan arriben les vacances, tant d’hivern, primavera o estiu, els Càmpings i Hotels són espais que es troben més o menys ocupats en funció de si es tracta de temporada alta o baixa. Bubble Football està pensat per a tots aquells Càmpings i Hotels de Catalunya i Espanya , que té una àmplia varietat de serveis que oferir als seus clients. Quin impacte creus que causaria un partit de Futbol Bombolla? T’ho podríem explicar, i escriure pàgines i pàgines adjuntant videos i imatges però, i si ho vius?

Actualment som un valor diferencial com a activitat lúdic esportiva en totes les propostes que ofereixen els diferents establiments i espais, per això creiem que si vas a tenir un estiu ple de gent, es torna gairebé imprescindible oferir alguna cosa nou i el Futbol Bombolla ho és. Comencem?

Bubble Football és una activitat ideal per a càmpings i hotels . Per què? Espais que en determinades èpoques de l’any veuen les seves reserves plenes de gent que vol passar uns dies excepcionals. Per poder donar-los tot el que esperen és important reinventar-se i tenir l’últim en proposta de serveis i oci, en aquesta línia el Futbol Bombolla compleix amb escreix les expectatives que posa el client quan vol passar un cap de setmana o unes vacances de somni.

Voldries tenir un torneig dins del teu càmping? O preferiries desafiar a un altre? Aquestes són solament algunes de les idees que des de la matriu compartim perquè vosaltres mateixos pugueu plantejar totes les estratègies d’acord al vostre públic i a la zona en la qual estigueu, encara que també podem adaptar i planificar propostes a mesura per a tots aquells espais que així ho requereixin. Els més joves del càmping busquen tenir el seu lloc i amb aquesta activitat aconseguiran desconnectar a part de fomentar la seva sociabilitat amb altres nois del mateix lloc, alguna cosa que en ocasions es torna un impossible. Trenquem inassolibles? Nosaltres sumem, organitza la teva jornada de partitts de futbol bombolla!

Són molts els Hotels que busquen el seu diferencial en proximitat prop de la costa, o bé en port de muntanya, les piscines és alguna cosa que tenen ja la majoria i molt pocs els que compten amb el servei de Bubble Football. Et diferencies? Nosaltres tenim la proposta ideal perquè el puguis aconseguir i podem adaptar-nos a les teves necessitats. Diversió i seguretat! Vols més informació?