centros serv - Centres comercials
 

Activitats per a centres comercials

Aconsegueix sorprendre als teus clients i aconsegueix el millor entreteniment per a nens i adults. Es tracta del Bubble Football, activitat d’oci ideal pel teu centre comercial.

Cada vegada és més difícil sorprendre als clients, per això molts centres comercials a més ja han començat a utilitzar formules amb l’objectiu de fer viure experiències en les seves instal·lacions, com a valor diferencial.

Es poden fer campanyes de fidelització amb les botigues, oferir descompte per compra en l’activitat o millorar el feedback amb els clients, les possibilitats són il·limitades a l’hora d’oferir Bubble Football dins del centre comercial. El nostre departament de dinamització a més farà un estudi de les millors activitats de futbol amb bombolles, així com l’impacte que generarà.

No t’agradaria tenir clients que valorin el teu centre comercial per les experiències que viuen en ell?

centroscom int - Centres comercials
 

Carrets de la compra amuntegats, fins a centenars, alguns d’ells moltes vegades sense lligar, molts altres que roben la moneda i no hi ha manera de treure-la. No hem entrat encara a comprar i ja estem desitjant anar-nos, perquè això cabreja, i de quina manera. En quant creus que es pot deixar de guanyar si els clients entren cabrejats al teu establiment, ja siguin per causes del mateix o per problemes que ja arrosseguin de fora?

Si afegim que moltes botigues tenen poca visibilitat dins del centre comercial, Bubble Football es torna una oportunitat important de poder realitzar un màrqueting dins de les teves instal·lacions com mai abans s’havia vist en un altre recinte, Necessites saber una mica més? No podem assegurar-te que vagis a vendre més i qui pot ? però més gent sí que hi haurà, així que estem esperant la teva trucada.

Vols que el teu centre comercial rebi més visites que els de la competència? Com podries guanyar a tots aquests clients que no saben a quins horari apropar-se perquè els nens són encara petits i els avis no els poden cuidar? Caldrà ocupar-los d’alguna manera, per tots és sabut que els nens es cansen ràpid d’anar a comprar i moltes vegades no localitzem a familiars que puguin cuidar-los, aquest moment en el qual trenquen la barrera de la serenitat i es fan portadors de berrinches monumentals, STOP! Et sembla ja una bona inversió una jornada de Futbol Bombolla? Respon-te la pregunta visualitzant una d’aquestes situacions.

I si poguessis tenir una activitat ideal per a ells? Bubble Football és divertit i segur organitzant-ho amb nosaltres que ho plantegem com a activitat ideal per a centres comercials. Quin valor diferencial respecte als altres establiments vols donar-li al teu centre comercial? I és que estem en un Món en el qual qui no avança es queda finalment obsolet, com sabem que no vols estar en aquest munt, portem per a tu la proposta que estaves demanant. No busquis més, segur que és Bubble Football!

En un sector en el que és difícil captar l’atenció dels clients per sobre de la resta, ja que moltes vegades és la proximitat, les botigues i la grandària de les mateixes, cal buscar altres maneres de competir dins del mercat, no creus?

En aquesta línia i aprofitant el boom de Bubble Football podria ser interessant que reservessis un espai en alguna de les zones del recinte perquè els clients tinguessin una proposta que els fos impressionant, tan divertida de veure com de jugar i amb la seguretat garantida. Contacta amb nosaltres i et donarem bones idees per realitzar un event de Bubble Football per promocionar amb dinamisme el teu negoci!