despedidas serv - Comiats de solter
 

Activitats per a comiats de solter

El comiat de solter@ que ningú podrà oblidar mai.

Dins de totes les idees boges per fer en un comiat de solter@, Bubble *Football és sense cap dubte la més divertida i la que més èxit està tenint, per ser diferent, pels moments que seran recordats sempre i el més important perquè els riures i empentes estan garantits.

Les possibilitats són il·limitades, partits de solters, de solteres o fins i tot solters contra solteres, l’important és passar una jornada inesborrable, que les teves amics recordin sempre el teu comiat per original i per divertida.

Molts estaran desitjant que un altre amic es casi per tornar a repetir!

despedida int - Comiats de solter
 

Sembla que cada vegada s’organitzen menys comiats de solter, però no és així, al final acaba arribant i no tenim escapatòria. Encara que alguna vegada tots hàgim pensat que no som molt de noces, tard o d’hora arriba el dia del vostre comiat de *solter@ ,la de germà, la del nostre millor amic… i sempre tots el que esteu buscant és una experiència original, divertida , omple de riures, acompanyada d’un ambient canyer que us faci immortalitzar aquest dia tan especial.

Nosaltres som especialistes a organitzar Bubble Football i treballem amb entusiasme i dedicació per aconseguir el millor comiat de solter de la història.
L’organitzador del comiat encara que no se solgui dir, sempre es vol que els recordi per organitzar el millor comiat de solter que mai va haver-hi, i ara ens veiem en aquesta tessitura, així que som-hi… Mai diguis mai!

Sí, existeixen els típics comiats de solter que apareixen en la gran pantalla o les que veiem recórrer els carrers de ciutats com Barcelona, Tarragona, Tenerife, Girona, Lleida, Mallorca, Ibiza, Zaragoza, Sevilla, Málaga, Madrid, Bilbao, Alicante, Murcia, Cádiz i Valencia, però que no sempre ens convencen i a més cal tenir en compte els gustos dels homenatjats si no volem que sigui un fracàs estrepitós. Nosaltres arribem amb una proposta molt diferent Heu provat una jornada de Bubble Football? No podeu deixar-ho passar, us avancem que no té gens que envejar a altres tipus de comiats, de fet són molt més originals i molt divertides, convençuts que agradaran a tots per igual, encara que volem que el comproveu vosaltres mateixos i després ens ho expliqueu. Sempre és millor viure-ho que explicar-ho, el moment de rodar en el teu bubble no es pot descriure amb paraules.

Ara ha arribat el moment de cridar i organitzar un bon comiat, pot ser mixta o per separat, hi ha gustos per a tot, ara toca aquesta que organitzis aquest comiat de solter@ que desitges que sigui recordada de debò i tornar-la a viure any rere any, tenint així un motiu més per tornar-vos a ajuntar i rememorar aquell fantàstic dia. Si et toca muntar-la a tu a Barcelona estàs de sort, ja no tens excuses per dir que no hi ha activitats suficients per organitzar l’esdeveniment. A més és molt fàcil, només has d’escollir un dia i dir quants sereu, de la resta ens ocupem nosaltres. Això sí, veniu tots amb roba còmoda, energia i moltes ganes de passar-ho bé. Així que no es parli més, comença fer la llista amb els assistents i veu imaginant com seran els equips, tu com a organitzador de l’esdeveniment pots ser el capità.

desp mixt int - Comiats de solter
 

I ara també comiats mixtos!

És l’activitat ideal per realitzar un comiat conjunt i mixta, ara ja es poden ajuntar els amics del nuvi amb les amigues de la núvia, Fos tabús! Obsolet quedarà allò dels comiats de solter i soltera per separat, i Mare meva com s’ajuntessin! Per què? Perquè ara ja poden ser conjuntes, de fet poden arribar a ser fins i tot més divertides que per separat i en Bubble Football això ja està passant, donem fe d’això . Fins ara aquest record que només podien ser per separat era sexista i gens actual ,però això ja es va acabar, l’avantsala del temut matrimoni s’escriu ja en el mateix llibre, el comiat de la solteria es pot fer de manera conjunta sense que perdi un àpex de la seva essència.

Ara es poden portar tots un record d’un divertit comiat conjunt. En Bubble Football es poden formar equips mixts ,nois contra noies, o els amics del nuvi en l’equip de la núvia i les amigues de la núvia en el del nuvi, una vegada s’hagin format els equips a rodar i rodar en un clima d’humor *inigualable. Viureu moments rodons que no deixaran indiferent a cap dels assistents, mai hauríeu imaginat que el vostre comiat fos tan original i divertida, i a més amb tant rodar, córrer i riure alliberareu aquestes tensions i aquest estrès que provoquen tots els preparatius d’unes noces.

Se us oblidaran tots els problemes i gaudireu com a nens. També és una bona manera de trencar el gel entre els vostres amics i amigues que no es coneixen i entre familiars que es veuen per primera vegada, es deixa el terreny preparat per al dia de la celebració, tots tindran alguna cosa que explicar als quals no van poder assistir al partit de l’any. Això sí, les bubbles ens les quedem nosaltres, que més d’un aniria a l’altar dins de la bombolla i aquest dia cal estar macos.

Us ho passareu tan ben que seran esdeveniments que es podrien repetir en diferents anys, doncs cada any és un amic diferent el que s’aventura a donar aquest pas i sempre caldrà celebrar-ho de la millor manera que sabeu, així que la revenja és possible i si no podeu esperar que qualsevol excusa és bona per disputar-la . Així i tot comencem amb un primer resultat que serà el que decanti la balança… Para ells o per a elles? Apostem alguna cosa?