fiestas inf serv - Festes infantils
 

Activitats per a festes infantils

Fes la millor festa infantil que mai hagis imaginat amb Bubble Football!

És hora de fer alguna cosa totalment diferent i divertida per sorprendre en una festa infantil, els nens recordaran sempre la festa que vas organitzar, ideal per a festes d’aniversaris, celebracions, batejos i finals de curs.

El nostre equip d’animació faran que els nens i no tan nens visquin una jornada inoblidable de Futbol bombolla i que el temps se’ls passi volant entre gols, caigudes i passades.

Garantim seguretat i diversió tots dos en una! Vols sorprendre al teu fill/ a i deixar amb a boca oberta als seus amics amb un partit de futbol amb bombolles?

intant int - Festes infantils
 

Sabies que podies comptar amb nosaltres, i encara que fins ara no ens havíem donat a conèixer, estem aquí! Què portem?

Arriba un concepte revolucionari que pretén donar als més petits de la casa l’ampli ventall de possibilitats perquè puguin col·leccionar un conjunt d’experiències que els donin una infància plegada de propostes diverses de desconnexió i oci infantil. No vas somiar amb la festa perfecta quan eres petit? I no t’agradaria poder-la-hi oferir als teus? Contacta’ns! Tot el que has vist fins al moment: imatges i text és alguna cosa que t’ha anat guanyant, però el que de debò ens omple és que el puguis explicar i puguis fer volsatres mateixos totes aquestes fotografies i ens compartiu les experiències de la vostra pròpia aventura. Aquí resideix el nostre veritable objectiu.

Activitat ideal per donar als teus fills la millor festa de tot el grup d’amics del col·legi. Per tots els adults (aquest grup per als nens, que moltes vegades no entenen el que és ser nen, perquè ja “han nascut grans”) és sabut que en aquestes edats els nens persegueixen tenir una festa impressionant, que sigui recordada i comentada i els pares sempre intenten que així sigui. Els nens solament demanen dues coses en una festa d’aquestes característiques i un partit de Bubble Football les reuneix: Diversió i Esport.

Els nens volen córrer fins a esgotar-se per caure rendits en el llit quan arriben a casa i els pares també (és una realitat). Els més petits també volen que durant la setmana després del seu aniversari tots els nens a l’hora del pati comentin què divertida va ser la seva festa i siguin el centre d’atenció per a tot el grup d’amics, ja que significa que els papes s’han preocupat per ells. Sona car donar tot això a un fill? Valora-ho tu mateix, et sorprendràs! Segurament això marqui el començament a una infinitat de festes entre tots els nens de partits de fútbol bombolla, la bombolla haurà començat a rodar, i cadascuna de les quals se celebrin serà millor que l’anterior i el grup de nens s’anirà forjant un record que en el dia de matí tindran per compartir, i Quant valen els records? Contacta’ns, la festa que sempre hauries desitjat estarà molt més prop del que mai hauries imaginat.

Felicitat, alegria, fills: Quantes vegades van tan de la mà? Jutja-ho tu mateix! Gaudireu de moments rodons.