[wp-political-map-spain]
 

Emprèn la teva pròpia franquícia rendible i econòmica a Espanya!

 
fran1 - Franquicias

Volem compartir amb tu un projecte amb futur

Bubble Football està format per un equip de joves emprenedors que s’ha visualitzat un projecte amb un gran potencial de creixement tant econòmic, professional i social. Un projecte a compartir per aconseguir desenvolupar ocupació a través de la creació d’una empresa amb poc risc financer i una gestió fàcil. A més els nostres franquiciats sempre tenen a Bubble Football per assessorar-se en qualsevol aspecte relacionat amb l’activitat.

Gestió fàcil: el nostre assessorament és la teva garantia

La gestió de Bubble Football és realment senzilla, gràcies al nostre suport i assessorament continu.

Bubble Football ofereix a més de tot el material necessari per començar amb l’activitat, formació personalitzada, acompanyament presencial en els primers passos del negoci, suport a través de les campanyes de màrqueting, de les xarxes socials i de desenvolupament de promocions.

fran2 - Franquicias

Per què la franquícia Bubble Football® ?

T’uniràs a la única marca oficial registrada a Espanya , BUBBLE FOOTBALL, pioners en introduir aquest esport de moda a casa nostra. Tota una garantia per ser l’única franquícia rendible en el sector.

Les franquícies de Bubble Football compten amb el assessorament integral del desenvolupament de l’activitat , explicat pas a pas i amb la col·laboració en la resolució d’incidències per encaminar els resultats, basant-se l’experiència i solvència de Bubble Football.

Bubble Football és una activitat innovadora amb molts detalls importants que fan de l’organització, el ​​pilar de l’èxit empresarial. Amb l’ajuda en la posada en marxa i el suport constant enfocat a l’orientació cap als resultats, les franquícies de Bubble Football són la alternativa perfecta i rendible per als emprenedors . Una franquícia econòmica a Espanya que no pots deixar escapar.

Dades de la franquícia

 • País d’origen: Espanya
 • Any de constitució: 2014
 • Any de creació de la cadena: 2014
 • Nombre de gestors propis: 1
 • Nombre de gestors franquiciats: 3
 • Nombre de locals a l’estranger: 0
 • Societat franquiciadora: Bubble Football
 • Facturació prevista el primer any: 48.000 euros
 • Obertures previstes per l’any en curs: 5
 • Obertures previstes per a l’any que ve: No facilitada
 • Zones d’expansió prioritàries: Espanya
fran3 - Franquicias

Ràpida amortització de la inversió

Basant-nos en la nostra experiència obtinguda a Catalunya, podem certificar que en el primer any d’activitat les nostres franquícies recuperen el 100% de la inversió, tant el cànon inicial com els royalties mensuals, fins i tot obtenint una rendibilitat de 10.000 euros. Actualment la nostra franquícia esportiva té un dels retorns d’inversió més ràpids del mercat.

fran4 - Franquicias

Perfil i selecció dels nostres franquiciats

Busquem gent d’esperit jove, emprenedora i responsable. Amb coneixements bàsics d’informàtica així com de les xarxes socials. Es valora una bona base cultural necessària per a la comunicació amb els clients i empreses.

Principalment, estem buscant franquiciats a: Lleida, Girona, Mallorca, Ibiza, Zaragoza, Sevilla, Málaga, Madrid, Bilbao, Alicante, Murcia, Cádiz y Valencia.

Nom i cognoms

Edat

E-mail

Telèfon

Ciutat on resideixes

Què província t'interessa?

Comenta'ns per què vols unir-te a la família BF

En marcar aquesta casella , l'usuari declara haver llegit i estar d' acord amb les condicions expressades en l' “AVÍS LEGAL” y la “POLÍTICA DE PRIVACITAT” de la present web.

Tens dubtes ? truca'ns

 

Un cop ens enviïs la teva sol·licitud ...

chat - Franquicias
Ens posarem en contacte amb tu
reloj - Franquicias
Programarem la teva trobada amb l’equip responsable de BF
contrato - Franquicias
S’efectuarà la signatura del contracte
lapiz - Franquicias
Rebràs la formació necessària per gestionar la teva franquícia
pulgar arriba - Franquicias
Jugarem un partidàs inugural!