amigos serv - Grups
 

Activitats per a grups

Jugar amb els amics i amigues a Bubble Football és d’allò més divertit!

La millor manera de gaudir dels amics és fent coses en comú, passar moments amb ells per després poder explicar històries, després de jugar a futbol amb bombolles aquestes històries seran les més divertides que hàgiu viscut junts i recordareu aquest dia per sempre.

Veure al teu amic pel sòl, xocar amb la teva millor amiga i veure com a roda d’un costat per a un altre, ficar un gol i celebrar-ho amb l’equip caient de nou, durant el que dura l’activitat els riures estan garantits. Les fotos segur que passaran als vostres millors records i sobretot l’anècdota que sempre apareixerà quan us trobeu de nou.

Com podràs dir que ho has viscut tot amb els teus amics i no has jugat un partit de Bubble Football?

amigos int - Grups
 

Quantes activitats a ciutats com Barcelona, Tarragona, Tenerife, Girona, Lleida, Mallorca, Ibiza, Zaragoza, Sevilla, Málaga, Madrid, Bilbao, Alicante, Murcia, Cádiz i Valencia podries fer avui si et decidissis per fer alguna cosa diferent? Infinites? Gairebé! Quantes creïs que aconseguirien convèncer-te? Bubble Soccer és una de les activitats més adaptades a tots els grups d’edat i a tots els moments, tipus de celebracions, i moments de l’any! Esteu preparats?

La gent té cada vegada més possibilitats per poder realitzar activitats en grup i realitzar diferents tipus de dinàmiques perquè són moltes empreses les que actualment generen expectatives dispars i interessants per a tots aquells practicants que vulguin gaudir d’una gran jornada, d’un bon esdeveniment i en definitiva, d’un únic moment. Futbol Bombolla és l’activitat ideal per a totes aquestes persones que estan en cerca constant d’experiències originals perquè a més de generar-les, compleix amb les expectatives de totes aquestes que pretenen donar amb alguna cosa diferent i emocionant, per poder repetir i tenir una nova manera de desconnectar de les responsabilitats que dia després de dia carreguen a la gent amb estrès, empipaments…

Si abans no necessitaves cap pretext per quedar amb tots ells, per què hauria de canviar ara? No és necessari que existeixi un motiu concret per realitzar una activitat amb el teu grup d’amics. L’única cosa que va a canviar ara serà el lloc, les condicions i el resultat. Enrere queden les quedades en un bar, jugant partides i més partides al billar intercalant amb alguna de futbolí i fent canvis de parella fins que tanca el local (segurament no recordeu ni l’última vegada que us veu reunir per tenir un moment d’aquests per a vosaltres) . Així que aquesta vegada és el moment de plantejar-se jugar un partit de futbol bomba en grup abans de posar-nos a parlar i recuperar aquelles sensacions de quan just us començàveu a conèixer, en la qual una pilota, un polis i cacos o un 1,2,3 paret era la raó perfecta per estar junts una vegada més. Quan va ser l’última vegada? Al pati del col·legi? Aquests moments han quedat lapidats per molts uns altres que sense ser del mateix estil són més recents. Els revivim? Estem atents al telèfon, esperant a agafar-ho tan aviat ens cridis!