Materials necessaris per jugar a Bubble Football

El Bubble Football com el seu nom indica és una modalitat nova de l’esport conegut a nivell mundial com és el futbol. En ser tan similar a ell es pot practicar tant en pista de futbol sala com en gespa. Sempre vigilant que sigui un espai totalment habilitat i vàlid per a la pràctica del mateix sense posar en risc a cap moment la integritat dels jugadors o la deterioració del material utilitzat.

El futbol bombolla va sorgir l’any 2011 en una televisió Noruega i la seva expansió a nivell internacional ja no coneix ni fronteres ni límits. Només uns quants elements ho componen i són: Una pista de joc, una pilota i una bombolla per a cada jugador. De la resta només depèn dels equips i les ganes que tinguin de passar-ho bé i gaudir.

Per poder jugar al Bubble Football es requereix dels següents materials:

ropa deporte 300x300 - Materials
 

ROBA ESPORTIVA I CALÇAT CÒMODE

Això és fonamental perquè els qui ho proven poden assegurar que, a més de ser una experiència increïble, és una activitat molt física ja que qualsevol moviment implica un esforç per aixecar i moure la bombolla i un treball abdominal de consideració.

bubble 300x300 - Materials
 

BUBBLE BALL

Se us donarà a cada jugador una Bubble que s’adaptarà a la vostra alçada. Sent la grandària màxima de 2 metres de l’esfera. Tingueu en compte que el seu pes pot oscil·lar entre els 10 – 12 kg.

rodilleras 300x300 - Materials
 

GENOLLERES

Unes genolleres per esmorteir els possibles cops i garantir amb elles la seguretat i fiabilitat de ser un esport totalment lliure de riscos.

peto 300x300 - Materials

PETOS DE COLORS

Un peto de colors per identificar a tots dos bàndols i evitar confusions en el terreny de joc.

balon futbol 300x300 - Materials

PILOTA DE FUTBOL

I com en qualsevol partit la pilota de futbol que podrà ser normal o de futbol sala això ja queda a la vostra elecció.

silbato 300x300 - Materials

ÀRBITRE

L’àrbitre que dirigirà la trobada i controlarà que tot funcioni de la manera més adequada.

Com a última recomanació dir-vos que al cap d’uns minuts d’estar dins de la bombolla la sensació inicial de “ofec” desapareix per complet. En la majoria dels casos ni apareix. La qüestió és divertir-se al costat de la resta dels vostres companys. Els millors moments i els més memorables es viuen quan els jugadors xoquen entre si per intentar fer-se amb el control de la pilota. És molt probable que arribeu a fer tombarelles gràcies a la inèrcia dels moviments. L’altura mínima per poder jugar amb bubbles estàndard és de 150 cms.

Recordeu, els materials són:

  • Bubbles (Nombre de bombolles en funció del tipus de servei que s’hagi contractat): Les bubble són totes semi-transparents. Disposem de dues grandàries diferents per adaptar-nos a les alçades dels jugadors (l’altura mínima per poder participar és d’1 metre) Totes les bubbles van proveïda d’un arnés a manera de motxilla per subjectar la bubble al cos de manera que no hi hagi perill que s’escapi. També porten unes agarraderes per a les mans en la part frontal, que proporcionen un major control de la bubble al jugador, així podrà córrer i rebotar sense perill algun.
  • Petos: per identificar els diferents equips.
  • Pilotes: Hi haurà pilotes de futbol que garanteixen que l’activitat no es detingui a cap moment.
  • Genolleres: En els camps de futbol indoor que es jugarà sobre parquet o pista sintètica, proporcionarem genolleres per evitar possibles gratades.
  • Música: Perquè el joc sigui encara més divertit hi haurà música de fons. Mai se sap si al final del partit els jugadors es poden animar i fer el ball de la victòria o el de la derrota, o simplement per delectar als possibles espectadors.
  • Àrbitre: Sempre hi haurà un monitor exercint com a àrbitre del partit, cuidant que aquest es desenvolupi amb total seguretat i amenitzar l’ambient.