Bubble Football és segur?

Sí, pots estar tranquil ja que els nostres monitors supervisen constantment l’activitat, garantint el bon ús del material i amenitzant el partit perquè visqueu la millor i més divertida de les experiències de Futbol Bombolla.

Vull organitzar un partit de Bubble Football en unes instal·lacions que conec, és possible?

Sí per descomptat, en Bubble Football ® ens traslladem on tu vulguis!

Per gaudir de la comoditat del servei a domicili és necessari contractar un mínim de 2 hores si es fora de l’extraradi de Barcelona o Tarragona.

Si t’encarregues de les gestions i del lloguer del camp de futbol, únicament hauries de tenir en compte que necessitem que les instal·lacions on es vulguin jugar, compleixin els següents requisits:

Camp de gespa natural / artificial o de parquet (En cap cas en ciment o sorra).

Possibilitat de muntar i desmuntar l’activitat 45 minuts abans i després de l’esdeveniment.

Presa de corrent a menys de 30 metres, disponible en la preparació i durant el partit.

Possibilitat de descarregar el material prop del camp/pista de futbol i deixar el vehicle estacionat.

Podem jugar si som menys de 8 jugadors?

Per descomptat que podeu jugar! El preu mínim per poder organitzar-vos el partit és de 160€/ hora, preu total de grup.

S’inclou el mateix que als grups amb més participants:

 • 1 Hora de Bubble Football
 • Lloguer del camp / pista de futbol
 • Material esportiu (peto i genolleres)
 • Monitors
 • Aigües
 • Música
 • Vestuaris i dutxes
 • Mútua en cas d’accidents
 • Segur de responsabilitat civil de l’activitat

Som pocs jugadors, Reuniu a persones per formar un grup més gran i així poder jugar?

Organitzem esdeveniments i tornejos on podreu participar, s’informarà a les nostres xarxes socials i/o apartat de notícies.

Hi ha un màxim de nombre de jugadors?

Podeu venir a jugar punts jugadors com vulgueu, us organitzarem un “torneig de Bubble Football” per torns entre els diferents equips que formareu. La diversió està assegurada!

És necessari formalitzar la reserva amb el dipòsit de 100€?

Sí és absolutament necessari que es faci el previ pagament dels 100€ de la reserva, per confirmar la vostra assistència. De no ser així, la reserva no s’entén com formalitzada i per tant es cancel·la automàticament.

Quan triar bombolles petites? Quan bubbles grans?

Les bombolles petites són ideals per als nens a partir d’1 metre d’altura i fins a 1.40m. És a dir, nens d’entre 6-11 anys aproximadament.

A partir d’1.40m i sense límit d’alçada ni edat s’utilitzaran les bombolles grans.

És obligatori contractar el servei extra fotogràfic i vídeo reportatge?

És un servei totalment opcional que recomanem per immortalitzar vostra original i divertida experiència Bubble Football, però per descomptat no és obligatori.

Els monitors parlen anglès i altres idiomes?

Sí, avisant amb anticipació, disposem de monitors que amenitzaran la jornada en anglès o francès.

Podem reservar el camp de futbol que vulguem dels camps que teniu a la pàgina web?

Els camps/pistes de futbol estan subjectes a disponibilitat. Per tant, si preferiu un camp de futbol en concret, podeu suggerir-nos-ho en Informació Addicional però s’hauria de jugar el dia i hora que el camp de futbol tingui disponible.

No obstant això si teniu flexibilitat en l’elecció dels camps de futbol sempre que hi hagi disponibilitat es respectarà el dia i hora que heu seleccionat, nosaltres concretarem que instal·lacions s’organitzarà el vostre partit de Bubble Football.

Es pot jugar amb pluja?

Sí! I és una experiència igual o més divertida que amb bon temps, ja que relliscareu i rodareu pel camp de futbol amb gran facilitat i les caigudes són totalment segures.

Quines són les condicions de cancel·lació?

Les condicions de cancel·lació són:

 • Un cop feta la reserva no s’admeten devolucions, encara que sí que es podrà modificar la reserva avisant amb mínim 7 dies d’antelació per posposar-la en una altra data / horari disponible.
 • Les reserves posposades, s’hauran d’efectuar en el mateix any en curs.
 • No es proporcionarà cap reemborsament en cas de cancel·lar la reserva o de no presentar-se.
 • En cas de circumstàncies meteorològiques adverses, entenent com a tal pluja intensa o calamarsa, la devolució de les reserves en camp outdoor serà del 100%, sempre que el client es trobi present a la data i hora.

Què ocorre si arribo tard al partit?

L’hora de joc de Bubble Football reservada és la que s’ha concretat prèviament, l’activitat començarà puntual i es finalitzarà a l’hora acordada en formalitzar la vostra assistència.

Si el vostre grup no arriba a l’hora reservada, ni truca al 634.881.666 per avisar que arribarà amb retard però que segueix interessat a jugar i pagar el preu estipulat a l’apartat Tarifes d’aquesta pàgina Web, els monitors per falta de comunicació recolliran el material passats 35 minuts de l’hora que hauria de començar el vostre partit i la paga i senyal dels 100€ no es retornaran.