Regles del joc

reglas - Regles del joc

Com en tot esport és important definir el marc en el qual es desenvoluparà l’activitat perquè tots els participants puguin saber quin serà el funcionament correcte de l’esdeveniment i no hi hagi imprevists o malentesos una vegada es comença el joc.

Per poder gaudir tranquil·lament d’una jornada de Bubble Football és important tenir clares les diferents normes perquè es pugui desenvolupar l’activitat amb total normalitat i sense cap sobresalt. D’una banda estan les normes a seguir pel que fa al joc en si i d’altra banda les que es refereixen a la equipació necessària.

 
1. Prepara’t per passar-ho en gran
 
2. Passa-ho fins i tot millor del que creies
 
3. Explica-li-ho als teus amics i repeteix
 

Atents a les normes del joc Bubble Football:

  1. No hi ha normes! És un esport perquè descarregueu adrenalina sense gens de complicacions. Per tant les empentes, amuntegar-se en la porteria i rodar en comptes de córrer, estan permesos sempre que es facin amb respecte i esportivitat. S’ha d’intentar marcar gol i quan la pilota traspassi la línia de la porteria, clarament serà gol.

Se ha de intentar marcar gol y cuando la pelota traspase la línea de la portería, claramente será gol.

Regles de sentit comú:

  • L’espai serà delimitat per les dimensions del terreny de joc en el qual es vagi a realitzar l’activitat, no es pot sortir d’aquesta àrea amb la bombolla.
  • És obligat compliment jugar els partits de Bubble *ootball sempre dins de la bombolla i amb el arnés de seguretat posat.
  • Està totalment prohibida la violència, l’objectiu del joc és divertir-se netament, per la qual cosa les males intencions es deixen fora del camp.
  • Ser respectuós i seguir les instruccions del nostre àrbitre.

Recomanacions per l’ equipació:

  • La indumentària roba i calçat, ha de ser l’adequada per poder realitzar una activitat física. Recomanem calçar sabatilles esportives, samarreta o dessuadora ( No samarreta de tirants) i pantalons d’esport. Nosaltres ens encarreguem que hi hagi vestuaris i dutxes a la disposició dels jugadors quan es jugui en les nostres instal·lacions.
  • Bubble Football s’encarregarà dels petos, de diferents colors per poder distingir als dos equips que realitzaran el partit. També proporcionarà genolleres en els camps de futbol indoor, per assegurar qualsevol cop que es pogués produir.