Reserva el teu partit a Tarragona!

Algun dubte? Truca’ns al whattsapp - Tarragona 634.881.666

facebook e1459866374926 - Tarragona twitter e1459866343474 - Tarragona instagram e1459866315935 - Tarragona youtube - Tarragona

 
arrowdown - Tarragona
portada tarragona - Tarragona
 

reserva cat 300x33 - Tarragona

Algun dubte? Truca’ns al whattsapp - Tarragona 634.881.666

facebook e1459866374926 - Tarragona twitter e1459866343474 - Tarragona instagram e1459866315935 - Tarragona youtube - Tarragona

 
 
 

 
 

Juga a Bubble Football als nostres camps de Tarragona!

Estem presents en totes les ciutats de Tarragona, ¡consulta’ns!

Els camps / pistes de futbol estan subjectes a disponibilitat. Un cop omplis el formulari de reserva ens posarem en contacte amb tu per concretar el camp on es jugarà i més informació.

PARKINGBAR CATERINGALTRES SERVEIS
No
 

San Salvador

Avinguda dels Pins

 
AccésTarragona – Reus – Salou – El Vendrell
Bus5 – 85 (parada Prat de la Riba)
PARKINGBAR CATERINGALTRES SERVEIS
No
 

Icomar

Urbanització Bloc 10 Riu Clar, 2

 
AccésTarragona – Reus – Salou – El Vendrell
Bus3 – 34 (parada Icomar)
PARKINGBAR CATERINGALTRES SERVEIS
NoNo
 

La Salle

Plaça de la pastoreta, 10, 43202 Reus

 
AccésTarragona – Salou
BusL20 – L60 Regulació Nou Hospital

BUBBLE FOOTBALL TARRAGONA

Diversió, cops, alegria, rodar… són paraules que difícilment podrien anar de la mà, si no fos perquè Bubble Football ho fa possible.

Encara no has sentit parlar de Bubble*Football a Tarragona? Si estàs pensant a fer algun tipus d’activitat amb els teus amics, amb els teus companys de treball, amb la família… i només saps que ha de ser alguna cosa diferent i nou. Sabem que amb Bubble t’ho passaràs com mai abans ho havies fet. El futbol amb bombolles és l’activitat que necessites, perquè… Tens garantida la diversió, els moments inoblidables i ens aventurem a dir, les ganes de repetir.

Si vius prop d’un camp de futbol, d’un gimnàs poliesportiu o fins i tot d’un terreny adaptat perquè les Bubble el puguin resistir, estàs en el lloc ideal per muntar una jornada sencera de futbol amb bombolles. A lo gran! Sense tabús! Sense Stops!

Paraules com: riure, somriure, somriure, suar, gaudir, participar, formen part del vocabulari de tots aquells que ho proven. Existeix millor medicina per a qualsevol mal? Reuneix a un grup de 10 persones i veuen a passar-t’ho en gran.

Què es pot fer amb una Bubble?

Xocar, empènyer, rodar i marcar. Tot sota l’atenta mirada de professionals de Futbol Bombolla que vetllaran per la teva seguretat mentre us donen quatre regles bàsiques perquè la diversió no pari. Recordaràs activitats com el paintball o el làser Tag, doncs en la mateixa línia de desconnexió i podràs gaudir del Bubble Soccer.

Vols que el teu fill tingui una festa d’aniversari diferent? Creus que actualment no hi ha gens al mercat que pugui mantenir al teu petit 1 hora entretingut?

Tenim la resposta al que necessites. Les festes infantils aconsegueixen dimensions estratosfèriques quan és Bubble Football Tarragona l’empresa que les organitza. Els petits no es queixen, estan realitzant una activitat segura i en la qual els responsables s’ocupen d’això i és que… No podran parar de riure! Ho havies vist abans? Estem segurs que no.

Creus que la teva empresa s’ha quedat estancada?

Dóna-li a la teva empresa el impuls que necessita, i aquest no és un altre que muntar una jornada de Bubble Soccer a Tarragona i oblidar-se de les responsabilitats per un dia. Desconnectar a l’aire lliure, lluny de les obligacions i començar a córrer i copejar com si no hi hagués matí. A treballar!

Gens tornarà a ser el mateix després de la jornada, allò que havia de millorar l’està fent amb escreix… Els horaris? Els salaris? No! L’estat d’ànim i la complicitat entre tots i cadascun dels treballadors. Jornades que permeten connectar i acontentar a tots els que formen part d’un mateix objectiu. Encara t’ho estàs pensant? Contacta’ns i li informarem amb tot detall.

Com penses celebrar l’estiu? I com ho acomiadaries?

Quan arriba l’estiu tothom desitja que no s’acabi mai, és més, des de Gener ja se sospira per ell, hi ha qui ho fa des que acaba l’agost . Però ara pots gaudir de tot allò que sempre vas voler per donar-li el final que mereix i celebrar-ho en gran. Per la zona de Tarragona ja pots organitzar juntament amb els teus amics un partit de Bubble Soccer i escriure una pàgina més de peripècies que heu fet junts, i de la qual també posseireu imatges. Necessites més?

Els teus companys de classe que estan d’Erasmus creuen que Tarragona podria haver estat millor?

Si proven futbol amb bombolles s’aniran amb una imatge diferent i a més guardaran un record d’allò més divertit amb els quals hauran estat els seus companys de classe. Al final el que necessitem són riures i somriures no?