teambuild serv - Team building
 

Activitats per a Team Building

Millora el rendiment del teu equip de treball amb una activitat d’alt impacte.

Han quedat obsolets els Tteam Building que no treballen l’alt impacte, que no generen unió i diversió a parts iguals, amb Bubble Football s’aconsegueix que els participants experimentin una activitat que no solament els farà divertir-se, sinó que a més amb un bon assessor- coacher puguin tenir línies de creixement personal i professional, ja que les lliçons que s’extreuen de l’activitat són variades.

Si ets un coacher- mentor i vols donar-li un valor afegit a les teves sessions, el futbol amb bombolles és l’activitat esportiva perfecta per ampliar la teva llista de tècniques de lideratge, gestió d’equips i capacitat de resiliència.

Et recordaran pel que van experimentar mentre aprenien.

teambuild int - Team building
 

Paintball, activitats prop del mar, excursió per la muntanya, quedar per menjar… Què és això? Renova’t! Com? La resposta està més prop del que mai abans havies imaginat i nosaltres et presentem la idea.

Activitat ideal per cohesionar el grup de treball… o separar-ho? No! Quantes vegades els grups de treball s’uneixen lluny de la atmosfera del treball: obligacions, responsabilitats, tensió… És el moment de: Tu com a cap convidar al teu equip a passar-ho en gran, Sí, ho sentim! (t’ha tocat) Rodaràs i més del que t’imagines, és el preu que un ha de pagar per dirigir, però no et preocupis sota una estricta seguretat i responsabilitat per part de tot l’equip de Bubble Football ho passareu en gran i és probable que hagis de repetir més ràpid del que t’imagines. Això és ser un cap guay. Ningú va dir que la fama fos cosa fàcil i és el que té quan s’és cap. Un es guanya o li posen fames que després igual no mereix, però quan està en la pista l’etiqueta està més que clara: OBJECTIU Nº 1 i com si d’un joc de rol es tractés, Enderrocament i avança!. No suficient amb això està provat que amb les sessions de Team Building l’eficiència i la productivitat del teu equip millorarà. Què més es pot demanar en aquestes jornades de cohesió?

Però també podeu ser vosaltres com a departament que convideu al cap del mateix departament a “divertir-se”, ja sabeu que us aneu a riure, ell no ho sap, que esperi. Augments de sou, reduccions de jornada, incentius, passen a ser l’objectiu principal pel qual guanyar-ho o bé fer-ho rodar, però ningú pensa en això, veritat? Que comenci el partit!

No obstant això algunes vegades entrem a valorar preguntes realment transcendentals i que ens fan “trontollar” tota l’estructura lògica de l’empresa… És el departament de Màrqueting millor o pitjor que el Comercial… i el departament Administratiu? Organitza una jornada on cadascun hagi de defensar els seus interessos i vegem qui fa rodar a qui. També us podeu jugar el sopar de després, això ja està a les vostres mans, nosaltres us donem l’excusa per la millor i més divertida sessió de Team Building i us preparem el joc, vosaltres ja donareu amb el moment i la solució.

No ens agradaria que la competència del sector tingués una experiència Bubble Football abans que vosaltres, però ja hem posat tota la carn en el asador . Per a quan la teva empresa vindrà de Team Building a realitzar un partit de Futbol Bombolla? ¡Reserva un partit!