erasmus serv - Universitaris i Erasmus
 

Activitats per a universitaris i Erasmus

Ser universitari és viure una vida carregada d’emocions fortes, us atreviu amb aquesta?

Imagina poder gaudir amb els teus amics amb un partit de futbol amb bombolles que passarà a la història, no pel resultat sinó pels riures i bons moments, és una de les activitats que més unió i fraternitat generen.

Organitza partits i tornejos contra altres universitats, convida als Erasmus de tot el món a jugar tornejos i que puguin portar-se aquesta experiència als seus països, demostra que la teva Universitat té als millors jugadors de Bubble Football.

Deixaràs que una altra universitat s’avanci?

univers int - Universitaris i Erasmus
 

Arriba quart de carrera i el que fins al moment havien semblat estudis seriosos comença a derivar cap a un desig insospitat d’acabar, que moltes vegades s’ajunta amb la possibilitat de realitzar un erasmus i amb això totes les històries i llegendes que circulen al voltant… En algunes ocasions en tercer també es produeix, així que el “caos” sembla que ja comença. Per què?

Festes universitàries: dijous i divendres de bogeria per recordar l’època d’estudiant en alguns casos i també per als estudiants en mode erasmus . Això és el que un univeritari espera trobar quan decideix fer el pas d’anar-se d’Erasmus i l’últim que esperen els majors de la família que succeeixi (alguna cosa realment gairebé inevitable), però… i encara que sembla un impossible des de Bubble Football portem una possible alternativa a les nostres ciutats per a tots aquells indecisos o no tant que vulguin fer de la seva experiència a una altra ciutat, un record inoblidable. Ens cridaran de bojos per compartir la nostra proposta amb aquest col·lectiu? No.

Sempre s’ha dit que la Universitat és un món apart. Una etapa que a tots es recomana viure i que gran part de la població està d’acord en què és una de les millors etapes de la vida de les persones. És per això que des de Bubble Football sabem que es tracta d’una activitat ideal per a tots aquells col·lectius que estudiant molt durant l’any i sobretot en època d’exàmens i quan aquests acaben necessiten moments de desconnexió amb un toc de bogeria. En aquesta línia i sabent d’aquesta necessitat t’animem al fet que convidis als teus amics de grau o de classe a gaudir d’un partit del Futbol Bombolla. Creies haver-ho provat tot? Sabem que no! Dins d’aquestes bombolles que un ha de provar almenys una vegada en la vida… forjar un record amb els companys de la Carrera, és alguna cosa que es presenta com a inoblidable i juntament amb l’equip de professionals de Bubble Football així serà.

Si a més estàs en una residència perquè be estàs d’erasmus, o vius prou lluny com per haver d’estar en ella durant la setmana , no és un bon record organitzar un partidet de futbol bomboll aperquè mai t’oblidin? Nosaltres apostem pel sí, és més, múltiples són les ocasions en les quals estudiants d’altres països decideixen escriure en el seu llibre universitari el record que els deixa Bubble Football.

Que rodin les Bubbles ja, Moments rodons!